8.7.2020
Dlužníček
Dnes byla vydána nová verze systému. Zahrnuje novou aplikaci Dlužníček (popis viz Dokumentace www.tymy.cz) a drobné úpravy: - Uživatel si ve svém profilu může vyplnit své výchozí číslo účtu - pro auto-entering - V nastavení týmu je možné vyplnit číslo týmového účtu - Uživatel si může vyplnit rodné číslo - Odstraněno pole ICQ (v dnešní době nepoužívané)
20.2.2019
Release nové verze 2.1.0
Dnes proběhla aktualizace portálu na novou verzi. Aktualizace se dotkla pouze API a verze v2, tedy týmů s FULL licencí.
Co je nového?
- Nastavení týmu (pro administrátory) - možnost nastavit výchozí skin, barvy událostí, a další...
- Skin logo - avatar vpravo dole
- Správa multiúčtu - jakýkoliv uživatel si nyní může propojit více účty mezi svými vlastními týmy (tym1.tymy.cz, tym2.tymy.cz) - viz Dokumentace
- Zobrazení informační hlášky po aktualizaci údajů uživatele
- Úprava chybové hlášky při editaci uživatelských údajů
- ... a další drobná vylepšení
31.1.2019
Release nové verze 2.0.22
Relase nové verze portálu. Hlavní změny:
- Zobrazování takovýchto novinek na portálu jak ve staré verzi, tak v API a V2
- Zobrazení veškeré nevyplněné docházky v hlavním menu ve v2.
- Skiny ve v2: v menu Nastavení -> Aplikace si uživatel může zvolit jeden ze tří základních skinů. Pro případ že by si některý tým chtěl vytvořit vlastní skin, nechť se ozve na admin@tymy.cz.
- Multiúčty ve v2: v pravém horním uživatelském menu je možné odskočit na jiné mé týmy
- Historie docházky ve v2: U detailu události lze vpravo nahoře tlačítkem zobrazit historii docházky
- Oprávnění ve v2: V nastavení nyní mohou administrátoři měnit jednotlivá oprávnění a rovněž nastavovat uživatelská oprávnění jednotlivým entitám na portálu (diskuzím, událostem apod.)
- Opravy ostatních drobných chyb
1.1.2019
Převod na v2
Portál Tymy.CZ prochází zásadním upgradem na verzi 2. Týmy budou do nové verze převáděné postupně. Po převodu přijde administrátorům příslušná notifikace.
17.12.2018
Polština
Ve verzi 2 je možné zvolit jazyk rozhraní Polštinu.
12.12.2018
Nový hlavní web
Spuštěn nový web www.tymy.cz.
1.7.2017
Nový vzhled
Spuštěna beta verze nového vzhledu tymy.cz označovaná jako v2. Obsahuje nové moderní uživatelské rozhraní. V2 je postavené nad API a je tedy funkční pouze pro placené týmy.
19.9.2014
API
Spuštěno API. Umožňuje přístup na týmy pomocí aplikací třetích stran - např. mobilní aplikace Android a iOS. API umí pouze zákaldní věci, nadále se bude rozvíjet. Je spuštěno pouze pro placené týmy.
18.9.2010
Francouzština
Díky překladu od Tondy Nováka přibyla mezi podporované jazyky francouzština. Aplikace je kompletně přeložena.
22.9.2008
Multi-účty
Pokud jste členem více týmů a nebaví vás neustálé přihlašování a odhlašování, můžete si požádat o aktivaci multi-účtu. Potom se v horní části stránky objeví řádka s odkazy na vaše týmy a pomocí jednoho kliknutí se můžete přepnout do jiného týmu.
Aktivace se zatím provádí na požádání mailem, podle zájmu na to možná přibyde tlačítko v profilu.
25.12.2007
Migrace
Před koncem roku probíhá migrace serveru tymy.cz na jiný hosting. Z toho důvodu je dočasně pozastavena registrace nových týmů.
30.4.2007
Forum
Bylo zavedeno forum pro snažší komunikaci a řešení problémů. Oznámování novinek v aplikaci se přesouvá do speciálního vlákna v tomto fóru.
4.3.2007
Veřejné diskuze a nové události mailem
Při správě diskuzí je nyní možné nastavit diskuzi jako veřejnou. Ta je potom přístupná ke čtení i bez přihlášení. Dále při vytváření události můžete poslat mailové upozornění na novou událost všem hráčům v týmu.
16.2.2007
Drobné změny
Kliknutím na událost v kalendáři se dostanete do detailu události. Zde je nyní možné upravit svojí docházku případně zadat účast oprávněnými členy pro události v minulosti.
Opravena chyba při zobrazování anket v menu. Nyní se zobrazují všechny ankety (i uzavřené), které mají zaškrtnuté "Zobrazit v menu".
4.2.2007
Vylepšení hlavní stránky
Na hlavní stránce přibyla určitá vylepšení. Počet nových příspěvků v diskuzích lze rychleji obnovit a není přitom nutné obnovovat celou hlavní stránku. Rovněž v kalendáři vlevo je možné listovat. Tato vylepšení vyžadují Javascript a pokud někomu nebudou fungovat, je možné se v nastavení vrátit k původní verzi (vypnout Interaktivní rozhraní).
3.12.2006
Správa reportů
Nyní je v aplikaci možné vytvářet vlastní reporty. Bližší popis je v dokumentaci.
7.10.2006
Plná konfigurace docházky
Byla implementována správa typů událostí a možností docházky. Tím si může každý admin zavést ve svém tůmu události s docházkou, jak to týmu nejlépe vyhovuje. Podrobnosti jsou v dokumentaci
31.8.2006
Nový skin
Přibyl nový skin s názvem "Ústí nad Labem". Můžete si změnit v nastavení. Díky Jirko.
26.2.2006
Práva na události
Ke každé události lze nyní přidat práva na zobrazení, přihlašování a vkládání účasti. Díky tomu lze vkládat do aplikace události o kterých budou vědět jen někteří členové - např. aktivní hráči, trenéři atd.
7.1.2006
Nová dokumentace
Vzniká nová dokumentace aplikace docházky. Je založená na enginu wikipedie a v ideálním případě ji mohou dopl??ovat a vylepšovat sami uživatelé.
Přístupná je na adrese wiki.tymy.cz.
22.5.2005
Časová pásma
Protože se zaregistroval první zahraniční tým (vítáme Nice Bristols z UK), byla zprovozněna časová pásma. Nyní je možné každému týmu nastavit časové pásmo, aby správně fungoval aktuální čas (u diskuzí, času přihlášení, uzávěrek atd).
6.2.2005
Ankety
Zavedeny ankety. Více v sekci HOW-TO.
8.10.2004
BB kódy
V diskuzi je možné používat BB kódy. Seznam podporovaných kódů je v nápovědě diskuze.
3.10.2004
Skiny
Byla přídána možnost výběru skinů. Nyní lze vybírat ze dvou, v HOW-TO sekci je popsána možnost vytvoření vlastního skinu.
2.8.2004
Fulltext v diskuzi
Do diskuze byla přidána možnost fulltextového vyhledávání ve starších příspěvcích.
1.8.2004
Webový modul
Webový modul umožňuje data zadaná zde do aplikace využít na webových stránkách vašeho týmu. Na webu tak můžete mít stále aktuální seznam členů včetně údajů o docházce, nebo novinky, které budou vkládat oprávnění členové týmu. Více informací v sekci Jak na to.
5.5.2004
Registrace členů
Na přihlašovací stránce nyní přibyl odkaz, kde se mohou členové vašeho týmu sami registrovat. Admin jim po té jen povolí přístup změnou statusu. Není tedy již třeba nové členy zakládat ručně. Není zapnuto v demo týmu.
27.1.2004
Report a posílání mailů
Přibyly dvě nové funkce. Ze stránek lze jednoduše poslat mail členům týmu. Také je možné zobrazit žebříček docházky za libovolné období.
23.12.2003
Spuštění
"Tichý" start systému. To znamená instalace na server bez jakékoliv reklamy. Ještě bude probíhat plnění demo týmu a s tím spojená trocha testování.
1.12.2003
Registrace domény
Dnes byla zaregistrována doména týmy.cz. Vývoj ovšem už nějakou dobu běžel - k tomu doména potřeba není :-). Spíše konečně došlo k rozhodnutí po dlouhodobém přemýšlení o vhodné doméně.